Υπέγραψε στη Μπάγερν για πέντε χρόνια ο Χούμελς
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ματς Χούμελς στη Μπάγερν, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να βάζει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς. Η μετακίνηση των 35εκ. ευρώ είχε οριστικοποιηθεί εδώ και τρεις εβδομάδες, όταν η Ντόρτμουντ είχε αποδεχθεί τον... πακτωλό χρημάτων που έβαλε στο «τραπέζι» η πρωταθλήτρια Γερμανίας.
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ματς Χούμελς στη Μπάγερν, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να βάζει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.
Η μετακίνηση των 35εκ. ευρώ είχε οριστικοποιηθεί εδώ και τρεις εβδομάδες, όταν η Ντόρτμουντ είχε αποδεχθεί τον… πακτωλό χρημάτων που έβαλε στο «τραπέζι» η πρωταθλήτρια Γερμανίας.
Ο 27χρονος Χούμελς, ο οποίος ξεκίνησε κάποτε από τα τμήματα υποδομής της Μπάγερν, είναι 46 φορές διεθνής, μέλος της Εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε πρόπερσι το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 200 ματς με την Ντόρτμουντ.
Είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια, που φεύγει από την Ντόρτμουντ για να πάει στην Μπάγερν, μετά τον Μάριο Γκέτσε το 2013 και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το 2014.
«Ενιχύσαμε την ομάδα μας με έναν αμυντικό παγκόσμιας κλάσης, έναν παίκτη που δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες και επιπλέον προέρχεται από τις ακαδημίες μας» είπε ο εκτελέστικός διευθυντης της Μπάγερν και παλιά μεγάλη δόξα του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442