Η Euroleague σε συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία και τον Δήμο Αθηναίων θα προχωρήσει στην ανακαίνιση δύο ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (2/4) θα ανανεωθούν τα ανοιχτά γήπεδα που βρίσκονται στα Σεπόλια (Κωνσταντινουπόλεως και Σιώκου) και Παγκράτι (Δαμάρεως και Αλκέτου). Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μαζί με τους Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ιωάννη Παπαπέτρου, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Θοδωρή Παπαλουκά.
Η Euroleague σε συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία και τον Δήμο Αθηναίων θα προχωρήσει στην ανακαίνιση δύο ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο (2/4) θα ανανεωθούν τα ανοιχτά γήπεδα που βρίσκονται στα Σεπόλια (Κωνσταντινουπόλεως και Σιώκου) και Παγκράτι (Δαμάρεως και Αλκέτου).
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μαζί με τους Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ιωάννη Παπαπέτρου, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Θοδωρή Παπαλουκά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.