Ο Ολυμπιακός έκανε το 20Χ20, οριστικά 2η η Βουλιαγμένη
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Εθνικό με 16-4 και έφτασε τις 20 νίκες σε ισάριθμους αγώνες της Α1 ανδρών στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Παναθηναϊκού, το Ιλίσιο κολυμβητήριο, στον αγώνα που έγινε κεκλεισμένων, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ σφράγισαν και μαθηματικά την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης στην κανονική περίοδο, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της, ξεφεύγοντας από τους τρίτους «πράσινους» με 12 βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Εθνικό με 16-4 και έφτασε τις 20 νίκες σε ισάριθμους αγώνες της Α1 ανδρών στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής.
Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Παναθηναϊκού, το Ιλίσιο κολυμβητήριο, στον αγώνα που έγινε κεκλεισμένων, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ σφράγισαν και μαθηματικά την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης στην κανονική περίοδο, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της, ξεφεύγοντας από τους τρίτους «πράσινους» με 12 βαθμούς.
Σε άλλο σημερινό ματς, ο ΝΟ Χίου νίκησε 9-8 τον ΠΑΟΚ στο Ιωνικό.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής: Χίος-ΠΑΟΚ 9-8 Ολυμπιακός-Εθνικός 16-4 ΝΕ Πατρών-Γλυφάδα 8-21 Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη 3-6 Ηλιούπολη-Υδραϊκός 4-8 Καλαμάκι-Παλ. Φάληρο 9-13
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.