Η Λίβερπουλ ήταν που… έλαμψε στο «Στάδιο του φωτός»
Τη δεύτερη σερί νίκη της πανηγύρισε η Λίβερπουλ, αυτή την φορά μακριά από το Άνφιλντ, με 1-0 επί της Σάντερλαντ στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» του πρώτου γύρου της Premier League στο «Στάδιο του φωτός». Όπως και με τη Λέστερ, έτσι κι απόψε ο Μπεντέκε «ξαναχτύπησε» και με το γκολ που πέτυχε χάρισε ένα ακόμη «τρίποντο» στους «κόκκινους» (σ.σ. με το ίδιο σκορ επικράτησαν και των «αλεπούδων»), χάρις στο οποίο μπήκαν και πάλι σε... τροχιά Ευρώπης.
Τη δεύτερη σερί νίκη της πανηγύρισε η Λίβερπουλ, αυτή την φορά μακριά από το Άνφιλντ, με 1-0 επί της Σάντερλαντ στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» του πρώτου γύρου της Premier League στο «Στάδιο του φωτός».
Όπως και με τη Λέστερ, έτσι κι απόψε ο Μπεντέκε «ξαναχτύπησε» και με το γκολ που πέτυχε χάρισε ένα ακόμη «τρίποντο» στους «κόκκινους» (σ.σ. με το ίδιο σκορ επικράτησαν και των «αλεπούδων»), χάρις στο οποίο μπήκαν και πάλι σε… τροχιά Ευρώπης.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 19ης αγωνιστικής:
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας