Η ΑΕΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου: «Φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ»
Η ΑΕΚ πήρε θέση όσον αφορά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο και που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. «Αυτά θα συμβαίνουν λόγω της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την οποία φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ και δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει όσο παραμένει η συγκεκριμένη διοίκηση» είναι η τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων», που διευκρινίζει ότι δεν εκφράζει άποψη για τα επεισόδια, ούτε σχολιάζει τη στάση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Η ΑΕΚ πήρε θέση όσον αφορά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο και που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.
«Αυτά θα συμβαίνουν λόγω της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την οποία φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ και δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει όσο παραμένει η συγκεκριμένη διοίκηση» είναι η τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων», που διευκρινίζει ότι δεν εκφράζει άποψη για τα επεισόδια, ούτε σχολιάζει τη στάση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Πάντως στην Ένωση επικρατεί προβληματισμός για την έξαρση της βίας, καθώς η ΠΑΕ είναι πλέον υπότροπη από έναν πυρσό που έπεσε στο ματς με τον Πανθρακικό.
Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Παναιτωλικό (Κυριακή, 15:00) δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της πρόληψης. Η ΠΑΕ θα φροντίσει να προβεί σε όλες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για να μην γίνει το παραμικρό, αφού άλλωστε ήταν η πρώτη που «πλήρωσε το μάρμαρο» του νέου κανονισμού, στο περσινό ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας