Η ΑΕΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου: «Φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ»
Η ΑΕΚ πήρε θέση όσον αφορά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο και που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. «Αυτά θα συμβαίνουν λόγω της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την οποία φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ και δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει όσο παραμένει η συγκεκριμένη διοίκηση» είναι η τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων», που διευκρινίζει ότι δεν εκφράζει άποψη για τα επεισόδια, ούτε σχολιάζει τη στάση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Η ΑΕΚ πήρε θέση όσον αφορά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο και που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.
«Αυτά θα συμβαίνουν λόγω της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την οποία φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ και δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει όσο παραμένει η συγκεκριμένη διοίκηση» είναι η τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων», που διευκρινίζει ότι δεν εκφράζει άποψη για τα επεισόδια, ούτε σχολιάζει τη στάση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Πάντως στην Ένωση επικρατεί προβληματισμός για την έξαρση της βίας, καθώς η ΠΑΕ είναι πλέον υπότροπη από έναν πυρσό που έπεσε στο ματς με τον Πανθρακικό.
Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Παναιτωλικό (Κυριακή, 15:00) δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της πρόληψης. Η ΠΑΕ θα φροντίσει να προβεί σε όλες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για να μην γίνει το παραμικρό, αφού άλλωστε ήταν η πρώτη που «πλήρωσε το μάρμαρο» του νέου κανονισμού, στο περσινό ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς
- Γερμανία: Υπέρ της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος τέσσερις στους πέντε πολίτες
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442