Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο που νίκησε 3-0 τη Χιχόν στο τελευταίο ματς της 9ης αγωνιστικής στην Ισπανία. Οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησαν με πρωταγωνιστή τον Αρίτς Αντουρίθ που πέτυχε δύο γκολ (42΄,67΄), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Σουασαέτα στο 29΄.
Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο που νίκησε 3-0 τη Χιχόν στο τελευταίο ματς της 9ης αγωνιστικής στην Ισπανία.
Οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησαν με πρωταγωνιστή τον Αρίτς Αντουρίθ που πέτυχε δύο γκολ (42΄,67΄), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Σουασαέτα στο 29΄.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας