Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Νεϊμάρ, πάλι εκτός ο Κουτίνιο
Με τον Νεϊμάρ να επιστρέφει στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα της Βραζιλίας την αντίστοιχη της Αργεντινής στο παραδοσιακό ντέρμπι (12/11), καθώς και αυτή του Περού (17/11), στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.
Με τον Νεϊμάρ να επιστρέφει στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα της Βραζιλίας την αντίστοιχη της Αργεντινής στο παραδοσιακό ντέρμπι (12/11), καθώς και αυτή του Περού (17/11), στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.
Όπως είναι γνωστό, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός «σελεσάο» λόγω της τιμωρίας που του επεβλήθη από την αρμόδια επιτροπή της FIFA και σύμφωνα με την οποία ο Νεϊμάρ έχασε τέσσερις αγώνες της Βραζιλίας για την αποβολή του στην αναμέτρηση με την Κολομβία για το Κόπα Αμέρικα 2015.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάρλος Ντούνγκα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Κάσιο, ενώ αποκλείσθηκαν οι μεσοεπιθετικοί Λούκας (Παρί Σεν Ζερμέν) και Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ).
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.