Η Ρόμα επικράτησε της Γιουβέντους, νέα νίκη η Ίντερ
Η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Γιουβέντους στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Ρωμαίοι, που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, άνοιξαν το σκορ στο 61΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς που άφησε «άγαλμα» τον Μπουφόν. Στο 79΄ ο Τζέκο με κεφαλιά έκανε το 2-0 και εκεί που έδειχνε πως το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικό η Γιουβέντους ξαναμπήκε στο κόλπο με τέρμα του Ντιμπαλά στο 88΄.
Η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Γιουβέντους στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.
Οι Ρωμαίοι, που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, άνοιξαν το σκορ στο 61΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς που άφησε «άγαλμα» τον Μπουφόν.
Στο 79΄ ο Τζέκο με κεφαλιά έκανε το 2-0 και εκεί που έδειχνε πως το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικό η Γιουβέντους ξαναμπήκε στο κόλπο με τέρμα του Ντιμπαλά στο 88΄.
Η «Γηραιά Κυρία» πίεσε στα τελευταία λεπτά για το τέρμα της ισοφάρισης αλλά οι παίκτες της ήταν άστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η «Γιούβε» λόγω αποβολής του Εβρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79΄ ενώ την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Ρουμπίνιο (66΄) που διαμαρτυρόταν από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.
Έτσι η Γιουβέντους μένει στους 0 βαθμούς με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες.
Νέα νίκη που την φέρνει, στην πρώτη θέση, με πρωταγωνιστή τον Γιόβετιτς πανηγύρισε η Ίντερ στην έδρα της Κάπρι. Ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ σκόραρε στο 31′ και στο 89′ για να δώσει τους 3 βαθμούς στην ομάδα του, ενώ νωρίτερα ο Γκαούντιο είχε ισοφαρίσει.
Παρά το ότι έπαιξε για πάνω από 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, η Παλέρμο επικράτησε της Ουντινέζε χάρη σε γκολ του Ριγκόνι, ενώ η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 3-1 από την Τορίνο.
Τα αποτελέσματα: Μπολόνια-Σασουόλο 0-1 (86′ Φλόρες)
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2