Ο Αντσελότι προ των πυλών της Μίλαν μετά το τέλος από τη Ρεάλ
Ο Kάρλο Αντσελότι δεν θα μείνει για πολύ χωρίς δουλειά, καθώς είναι έτοιμος να γυρίσει στη Μίλαν και ν' αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ψάχνει τον τρόπο να βγει από την αγωνιστική μετριότητα των τελευταίων ετών και ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να συναντηθεί με τον Αντσελότι.
Ο Κάρλο Αντσελότι αποχαιρέτισε τη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της κριτικής που δέχθηκε από τον ισπανικό τύπο και τους οπαδούς της ομάδας.
Η «βασίλισσα» αποκλείστηκε από τον τελικό του Champions League, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τη Γιουβέντους στον ημιτελικό του «Μπερναμπέου» (1-1) και έχασε το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα.
Ο Ιταλός τεχνικός θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις αποτυχίες αυτές και έφυγε από το «Μπερναμπέου».
Ο Αντσελότι, πάντως, δεν θα μείνει για πολύ χωρίς δουλειά, καθώς είναι έτοιμος να γυρίσει στη Μίλαν και ν’ αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.
Η επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ψάχνει τον τρόπο να βγει από την αγωνιστική μετριότητα των τελευταίων ετών και ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να συναντηθεί με τον Αντσελότι και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ συμφώνησαν σε όλα και αναμένονται απλά οι ανακοινώσεις.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.