Μοιράζονται 209 εκ. δολάρια από τη FIFA εν όψει των Μουντιάλ 2018 και 2022
Το ποσό των 209 εκατομμυρίων δολαρίων θα καταβάλλει η FIFA ως αποζημίωση στους συλλόγους που θα «απελευθερώσουν» τους παίκτες τους για να λάβουν μέρος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 (Ρωσία) και 2022 (Κατάρ).
Το ποσό των 209 εκατομμυρίων δολαρίων θα καταβάλλει η FIFA ως αποζημίωση στους συλλόγους που θα «απελευθερώσουν» τους παίκτες τους για να λάβουν μέρος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 (Ρωσία) και 2022 (Κατάρ).
Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η παγκόσμια συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρει: «Συνολικά 209 εκατομμύρια δολάρια θα κατανεμηθούν στους συλλόγους που θα επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές τους να συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το ίδιο ποσό συμφωνήθηκε να δοθεί και για το 22ο Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442