Τον Πέτρο Μάνταλο κάλεσε εσπευσμένα ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην εθνική ομάδα, ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016 (11 και 14 Οκτωβρίου). Ο Ιταλός ομοσπονδιακός πληροφορήθηκε τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ (στον μηρό) στον σημερινό αγώνα της Ουντινέζε με την Τσεζένα και οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του διεθνούς μέσου δεν είναι ενθαρρυντικές.
Τον Πέτρο Μάνταλο κάλεσε εσπευσμένα ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην εθνική ομάδα, ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016 (11 και 14 Οκτωβρίου).
Ο Ιταλός ομοσπονδιακός πληροφορήθηκε τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ (στον μηρό) στον σημερινό αγώνα της Ουντινέζε με την Τσεζένα και οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του διεθνούς μέσου δεν είναι ενθαρρυντικές.
Έτσι αποφάσισε να προσθέσει στην αποστολή τον νεαρό παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον περασμένο μήνα, στην εντός έδρας ήττα από τη Ρουμανία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.