Σε διαρκείς επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του... λίφτινγκ της Λεωφόρου βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, με την πλευρά των Πρασίνων να ετοιμάζει την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετούν την θέση του Ερασιτέχνη για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη Λεωφόρο και έτσι ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα αφού έχει ήδη εγκριθεί το κονδύλι για το «λίφτινγκ» του γηπέδου.
Σε διαρκείς επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του… λίφτινγκ της Λεωφόρου βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, με την πλευρά των Πρασίνων να ετοιμάζει την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετούν την θέση του Ερασιτέχνη για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη Λεωφόρο και έτσι ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα αφού έχει ήδη εγκριθεί το κονδύλι για το «λίφτινγκ» του γηπέδου.
Για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή η θέση της ομάδας, ο πρόεδρός της, Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται καθημερινά σε επαφές έχοντας στο μυαλό τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Οι Πράσινοι περιμένουν το «πράσινο φως» για την έναρξη των έργων επέκτασης και καλλωπισμού της Λεωφόρου μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.