Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε ν' αναβάλει το παιχνίδι της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ, για την 17η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας, καθώς προέκυψε πρόβλημα με το γήπεδο των γηπεδούχων.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε ν’ αναβάλει το παιχνίδι της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ, για την 17η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας, καθώς προέκυψε πρόβλημα με το γήπεδο των γηπεδούχων.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά στις 22 του μηνός στο Δημοτικό στάδιο των Αχαρνών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση: «Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας του 6ου ομίλου, Θύελλα Ραφήνας-ΑΕΚ ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 22/2/2014 και ώρα 15:00 στο Δημ. Στ. Αχαρνών.»
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών