Ανήσυχη η FIFA για τις καθυστερήσεις στο στάδιο της Κοριτίμπα
«Φωτιές» άναψε ο Γενικός Γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Κουριτίμπα ίσως εξαιρεθεί από πόλη-έδρα του Μουντιάλ 2014, καθώς τα έργα κατασκευής στο τοπικό στάδιο παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση.
«Φωτιές» άναψε ο Γενικός Γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Κουριτίμπα ίσως εξαιρεθεί από πόλη-έδρα του Μουντιάλ 2014, καθώς τα έργα κατασκευής στο τοπικό στάδιο παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση.
Ενώ απομένουν μόλις 141 ημέρες για την έναρξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στη Βραζιλία, ο Γάλλος παράγοντας δήλωσε: «Δεν μπορούμε να διοργανώσουμε Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς στάδιο! Η κατάσταση είναι επείγουσα. Πρέπει να βελτιωθεί αμέσως η κατάσταση, για να μην μείνει η Κουριτίμπα εκτός».
Οποιαδήποτε εξέλιξη δεν επηρεάζει τον όμιλο (3ος) της εθνικής μας ομάδας. Όμως, θα υπάρξει αναστάτωση στο πρόγραμμα της φάσης των ομίλων, καθώς στην Κουριτίμπα είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι εξής αναμετρήσεις: Ιράν-Νιγηρία (6ος όμιλος, 16/6), Ονδούρα-Ισημερινός (5ος όμιλος, 21/6), Αυστραλία-Ισπανία (2ος όμιλος, 23/6) και Αλγερία-Ρωσία (8ος όμιλος, 26/6).
Εκπρόσωποι και των πέντε συνομοσπονδιών της FIFA που μετέχουν στην τελική φάση, είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στην Κουριτίμπα. Ωστόσο το στάδιο «Αρένα ντα Μπαϊσάντα» δεν θα φιλοξενήσει αγώνες της νοκ άουτ φάσης που αρχίζει στις 28 Ιουνίου 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442