Επέστρεψαν Βίτορ και Σπυρόπουλος, εκτός ο Λίνο για τον ΠΑΟΚ
Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Αλβες Λίνο από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι Χακόμπο και Ολίσε, ανάμεσα στους εκλεκτούς του Ολλανδού οι Βίτορ και Σπυρόπουλος.
Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Αλβες Λίνο από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι Χακόμπο και Ολίσε, ανάμεσα στους εκλεκτούς του Ολλανδού οι Βίτορ και Σπυρόπουλος.
Πρωινή προπόνηση υπήρχε το Σάββατο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής και διπλό στο μισό γήπεδο για όσους δεν αγωνίστηκαν καθόλου ή είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο ματς, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί προχθές να ακολουθούν χαμηλότερης επιβάρυνσης πρόγραμμα προπόνησης.
Ο Μίγκελ Βίτορ προπονήθηκε κανονικά ενώ ατομικό ακολούθησε ο Λίαμ Λόρενς (είναι τραυματίας). Ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ, στην οποία δεν βρίσκεται -ξανά- ο Χακόμπο, ο Ολίσε αλλά και ο Λίνο.
Ο Ολλανδός θέλει να δώσει ανάσες στον Βραζιλιάνο και πήρε στην αποστολή τον Σπυρόπουλο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βίτορ, που επιστρέφει μετά από ένα μήνα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.