Με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, συνδύασε η Νέα Κηφισιά την παρθενική της εμφάνιση στην Α1 ανδρών. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδωρου επικράτησε 69-64 των Τρικάλων στην πρεμιέρα, με κορυφαίο τον Λιακόπουλο που σημείωσε 15 πόντους.
Με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, συνδύασε η Νέα Κηφισιά την παρθενική της εμφάνιση στην Α1 ανδρών. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδωρου επικράτησε 69-64 των Τρικάλων στην πρεμιέρα, με κορυφαίο τον Λιακόπουλο που σημείωσε 15 πόντους.
Ντέρμπι από το πρώτο λεπτό ήταν το ματς, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να εκμεταλλεύθούν τον «οίστρο» της τριπλέτας Δεληγιάννη, Γκρέιντζερ, Εβανς. Από την άλλη, όμως, οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν κάτω από τα καλάθια κι αυτό τους έδινε τη δυνατότητα να ξεπεράσουν το πρόβλημα συγκέντρωσης και τα 7 λάθη (έναντι μόλις 3) του πρώτου ημιχρόνου.
Για πρώτη φορά η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πήρε διαφορά πέντε πόντων στην εκπνοή του ημιχρόνου (33-38) με δίποντο του Λιακόπουλου. Ο Εβανς με εννέα πόντους στην τρίτη περίοδο βοήθησε τους γηπεδούχους να ανατρέψουν την κατάσταση και να προηγηθούν 47-42 (28΄) έχοντας καταγράψει επί μέρους σκορ 14-4, αλλά ο Βασίλιεβιτς μείωσε γρήγορα σε 47-46 για να συνεχιστεί το ντέρμπι.
Την ανεξήγητη επιμονή του Τσαλδάρη να σουτάρει τρίποντα, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι που έμειναν χωρίς πόντο για τέσσερα κρίσιμα λεπτά (35΄-39΄). Ακόμα κι ο πολύπειρος Κόμματος έχασε δύο βολές 45΄΄ πριν το τέλος και με το σκορ στο 59-62 με αποτέλεσμα ο Τσαλδάρης (!) να καθαρίσει το ματς με τρίποντο (είχε μόλις 2/10) διαμορφώνοντας το 60-65, 15΄΄ πριν από τη λήξη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας