Βαριά ήττα για τη Βουλιαγμένη από την Πριμόριε στη Ριέκα
Με το… αριστερό ξεκίνησε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στον β’ γύρο των προκριματικών του Champions League, γνωρίζοντας τη συντριβή από την Πριμόριε με 10-3 στη Ριέκα της Κροατίας. Η πρεμιέρα αποδείχτηκε πολύ δύσκολη για τους «μπέμπηδες» στο Ε’ γκρουπ, αφού η διοργανώτρια Πριμόριε που είναι και το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης έφτασε σε μια άνετη επικράτηση και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρωτιά.
Με το… αριστερό ξεκίνησε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στον β’ γύρο των προκριματικών του Champions League, γνωρίζοντας τη συντριβή από την Πριμόριε με 10-3 στη Ριέκα της Κροατίας.
Η πρεμιέρα αποδείχτηκε πολύ δύσκολη για τους «μπέμπηδες» στο Ε’ γκρουπ, αφού η διοργανώτρια Πριμόριε που είναι και το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης έφτασε σε μια άνετη επικράτηση και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρωτιά.
Το Σάββατο (12/10, 22:00) η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει το Ανόβερο και χρειάζεται τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Να θυμίσουμε ότι οι δύο πρώτοι από τα τέσσερα γκρουπ περνούν στη φάση των ομίλων, ενώ ο τρίτος συνεχίζει στο Euro Cup. Οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 4-1, 1-1
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.