Ο Πατέρας δώρισε τις μετοχές του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία
Την απόφασή του να «αποκοπεί» από κάθε είδους εμπλοκή του από τα κοινά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε ο Νικόλας Πατέρας, καθώς ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού», την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι δωρίζει τις μετοχές του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία! Με αυτό τον τρόπο, ο Πατέρας είπε οριστικά «αντίο» στους «πράσινους», αφού πλέον αποτελεί και… μετοχικά παρελθόν από τον σύλλογο.
Την απόφασή του να «αποκοπεί» από κάθε είδους εμπλοκή του από τα κοινά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε ο Νικόλας Πατέρας, καθώς ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού», την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι δωρίζει τις μετοχές του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!
Με αυτό τον τρόπο, ο Πατέρας είπε οριστικά «αντίο» στους «πράσινους», αφού πλέον αποτελεί και… μετοχικά παρελθόν από τον σύλλογο.
Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ το οποίο κι ευχαρίστησε τον κ. Πατέρα για αυτήν την ενέργεια.
Το δελτίο Τύπου:
«Το Δ.Σ συνεδρίασε και ενέκρινε τον αριθμό μελών του σωματείου για την σεζόν 2013-2014.
Το Δ.Σ αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Νικολάου Δ. Πατέρα για τη δωρεά, στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και τον ευχαριστεί θερμότατα για την κίνησή του αυτή.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.