Κονδύλι 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής για τη Λεωφόρο
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «epoli.gr» η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε στο Συμβούλιο της κονδύλι 7 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, τη Λεωφόρο και τον περιβάλλοντα χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης».
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «epoli.gr» η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε στο Συμβούλιο της κονδύλι 7 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, τη Λεωφόρο και τον περιβάλλοντα χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης».
Όπως αναφέρεται, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη, αποφάσισε την ένταξη του έργου της ανακατασκευής του «Απόστολος Νικολαΐδης» και του περιβάλλοντα χώρου στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας και προϋπολόγισε το ποσό που θα ανέρχεται στα επτά (7) εκατ. ευρώ.
Η είδηση αυτή κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική για τους Πράσινους, δεδομένου ότι πρόσφατα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είχε εκφράσει την επιθυμία της ΠΑΕ για ανακατασκευή του γηπέδου.
Επίσης, ανακοινώθηκε και ο προϋπολογισμός του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ, για το γήπεδο του Εθνικού Πειραιά.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.