«Ναι» του Χατζηιωάννου στον Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ
Θετικός στη σύμπραξη με τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δήλωσε ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ κ. Πόλυς Χατζηιωάννου, ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς της «Ενωσης» να στηρίξουν την προσπάθεια του «Τίγρη». Την παραίτηση του από την θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε o Ηλίας Μπρουσιάνος.
Θετικός στη σύμπραξη με τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δήλωσε ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ κ. Πόλυς Χατζηιωάννου, ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς της «Ενωσης» να στηρίξουν την προσπάθεια του «Τίγρη».
Με γραπτή δήλωση στη ΝΕΤ ο έλληνας εφοπλιστής υποστήριξε ότι θα συμμετάσχει με συγκεκριμένο ποσό στην ανέγερση του γηπέδου.
«Εχω μιλήσει με τον κύριο Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμά του και ξέρει ότι θα συμμετάσχω. Εύχομαι στον Μελισσανίδη που θα παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της κρίσης να βρει τη χρυσή τομής και πρέπει όλοι να τον στηρίξουν. Αλλος με 100 ευρώ, άλλος με ένα εκατομμύριο, όποιος μπορεί ας συνδέσει το όνομά του με την προσπάθεια της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηιωάννου.
Παραιτήθηκε ο Μπρουσιάνος
Την παραίτηση του από την θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε o Ηλίας Μπρουσιάνος ενώ παραιτήθηκε και από το διοικητικό συμβούλιο των «Supporters». Στην επιστολή παραίτησης του προς την ΠΑΕ ο Μπρουσιάνος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.