Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για μία θέση στο Champions League, έχασε η Σεντ Ετιέν, καθώς για την 30ή αγωνιστική του Championnat, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της εκ των ουραγών, Τρουά. «Διπλά» για την Τουλούζ (3-2 την Αζαξιό), τη Νανσί (2-0 τη Ρεν) και την Μπαστιά (4-3 τη Βαλενσιέν), ισόπαλες στα Μπορντό - Λοριάν (1-1) και Εβιάν - Ρεμς (2-2).
Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για μία θέση στο Champions League, έχασε η Σεντ Ετιέν, καθώς για την 30ή αγωνιστική του Championnat, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της εκ των ουραγών, Τρουά. «Διπλά» για την Τουλούζ (3-2 την Αζαξιό), τη Νανσί (2-0 τη Ρεν) και την Μπαστιά (4-3 τη Βαλενσιέν), ισόπαλες στα Μπορντό – Λοριάν (1-1) και Εβιάν – Ρεμς (2-2).
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ής αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος έχουν ως εξής:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.