Ο Γιάχος σφυρίζει το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Ο Θανάσης Γιάχος από τον σύνδεσμο Χίου ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα το Σάββατο, θα σφυρίξει ο Μιχάλης Κουκουλάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου.
Ο Θανάσης Γιάχος από τον σύνδεσμο Χίου ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα το Σάββατο, θα σφυρίξει ο Μιχάλης Κουκουλάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου. Αναλυτικά η 25η αγωνιστική
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.