Μόνος στην κορυφή ο Εργοτέλης, ανεβαίνει ο Ηρακλής Ψαχνών
Ο Εργοτέλης έκανε το χρέος του, νίκησε 1-0 στις Σέρρες τον Εθνικό Γαζώρου και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της Football League (Β' Εθνική), εκμεταλλευόμενος τις ήττες του Απόλλωνα Σμύρνης και της Νίκης Βόλου. Κερδισμένος και ο Ηρακλής Ψαχνών που ανέβηκε στη δεύτερη θέση.
Ο Εργοτέλης έκανε το χρέος του, νίκησε 1-0 στις Σέρρες τον Εθνικό Γαζώρου και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της Football League (Β’ Εθνική), εκμεταλλευόμενος τις ήττες του Απόλλωνα Σμύρνης και της Νίκης Βόλου. Κερδισμένος και ο Ηρακλής Ψαχνών που ανέβηκε στη δεύτερη θέση.
Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στο Πανθεσσαλικό με 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και η Νίκη Βόλου έχασε στην Φυλή από τον Θρασύβουλο με 1-0, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Η 18η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (19.00) στα Μέγαρα με τον αγώνα του Βύζα Μεγάρων με την ΑΕΛ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.