Ο Απόστολος Αμπάρκιολης από το σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρησή του Πανθρακικού με τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη θα διαιτητεύσει ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο και το ματς του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά, ενώ στο κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Αθηναίος Σταύρος Τριτσώνης.
Ο Απόστολος Αμπάρκιολης από το σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρησή του Πανθρακικού με τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη θα διαιτητεύσει ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο και το ματς του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά, ενώ στο κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Αθηναίος Σταύρος Τριτσώνης.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.