Live το ντέρμπι στο «Ανφιλντ» και όλα τα ματς της premier league
Νωρίς νωρίς στην premier league διεξάγεται το πρώτο μεγάλο ντέρμπι την εξέλιξη του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε live από το sports.in.gr. Η Λίβερπουλ, μετά την συντριβή της με 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ, υποδέχεται στο «Ανφιλντ» την πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη όλων των ματς της αγωνιστικής.
Νωρίς νωρίς στην premier league διεξάγεται το πρώτο μεγάλο ντέρμπι την εξέλιξη του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε live από το sports.in.gr, όπως επίσης και την εξέλιξη σε όλα τα ματς της αγωνιστικής. Η Λίβερπουλ, μετά την συντριβή της με 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ, υποδέχεται στο «Ανφιλντ» την πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι, που με την… ψυχή στο στόμα κατάφερε να νικήσει τη Σάντερλαντ (3-2) στην πρεμιέρα.
Το ενδιαφέρον του κόσμου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονο και στο «Ολντ Τράφορντ». Το Σάββατο ο Ρόμπιν φαν Πέρσι αναμένεται να κάνει εναντίον της Φούλαμ την πρώτη του εμφάνιση στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στην ήττα από την Εβερτον χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.
Η Τσέλσι είναι σίγουρα η πιο «μονταρισμένη» ομάδα της Πρέμιερσιπ αφού έχει ήδη δώσει τρία επίσημα ματς. Εχει παίξει στο Κομιούνιτι Σιλντ, ενώ νίκησε και τη Ρέντινγκ για την 3η αγωνιστική (έχει το ματς του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ).
Το Σάββατο, οι πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται τη Νιούκαστλ και ο Αλαν Πάρντιου φρόντισε να κάνει συντήρηση δυνάμεων εναντίον του Ατρομήτου για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους «μπλε» που βλέπουν τον Εντέν Αζάρ να αναδεικνύεται αμέσως σε ηγέτη της ομάδας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.