Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Εξέταση φακέλου Σαββίδη από ΕΕΑ, εξέλιξη για ΠΑΟΚ

Εξέταση φακέλου Σαββίδη από ΕΕΑ, εξέλιξη για ΠΑΟΚ

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη θα εξεταστεί το αίτημα κυπριακής εταιρίας για έλεγχο του φακέλου των επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φέρεται να είναι υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Aυτή η κίνηση έρχεται μία ημέρα μετά την δήλωση του μέλους της Επιτροπής, Γιώργου Μπίκου ότι η πλευρά Σαββίδη δεν είχε καταθέσει κανένα αίτημα για εξέταση του φακέλου της και αποτελεί μια «ηχηρή» επιβεβαίωση του ενδιαφέροντός της για την ΠΑΕ. Στο μεταξύ, το όνομα ενός «πανάκριβου» Ισπανού μέσου, ήρθε στην επιφάνεια για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλμπέρτο Θαπατέρ, γράφτηκε ότι ενδιαφέρει τον «Δικέφαλο» του Βορρά, όμως, κάτι τέτοιο μοιάζει... ανέφικτο.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη θα εξεταστεί το αίτημα κυπριακής εταιρίας για έλεγχο του φακέλου των επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φέρεται να είναι υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το αίτημα είχε κατατεθεί από θυγατρική εταιρία των επιχειρήσεων Σαββίδη κάτι που αποδεικνύεται από τα έγγραφα που έχει στείλει στην επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι μέσω της Κυπριακής εταιρίας ο Ιβάν Σαββίδης είχε πάρει πρωτόκολλο για να ανοίξει φάκελο τον περασμένο Μάιο. Πλέον έχει συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και για αυτό ζήτησε την εξέταση από την επιτροπή.

Aυτή η κίνηση έρχεται μία ημέρα μετά την δήλωση του μέλους της Επιτροπής, Γιώργου Μπίκου ότι η πλευρά Σαββίδη δεν είχε καταθέσει κανένα αίτημα για εξέταση του φακέλου της και αποτελεί μια «ηχηρή» επιβεβαίωση του ενδιαφέροντός της για την ΠΑΕ.

Άγνοια για Θαπατέρ

Στο μεταξύ, το όνομα ενός «πανάκριβου» Ισπανού μέσου, ήρθε στην επιφάνεια για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλμπέρτο Θαπατέρ, γράφτηκε ότι ενδιαφέρει τον «Δικέφαλο» του Βορρά, όμως, κάτι τέτοιο μοιάζει… ανέφικτο.

Ο Θαπατέε ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας που θέλει να τον πουλήσει με περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα και ως δανεικός κοστίζει πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσε να προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γάλλου, Κουβιγιέρ, το όνομα του οποίου ακούγεται τις τελευταίες ημέρες, προτάθηκε πριν λίγες μέρα, αλλά η περίπτωση του απορρίφθηκε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Must Read

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο