Τη στιγμή που απολαμβάνουμε τη ζεστασιά του ήλιου, οι ακτίνες UVA και UVB πυροδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για τη γήρανση. Εκτός από το κολλαγόνο και την ελαστίνη καταστρέφουν σταδιακά και τα κύτταρα. Εισχωρούν στον ουρήνα τους και αλλοιώνουν το DNA τους. Και ενώ στις νεαρές ηλικίες τα ένζυμα επιδιόρθωσης του DNA λειτουργούν σωστά, καθώς μεγαλώνουμε υπολειτουργούν και η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη.
Η λύση είναι να ενισχύσουμε τη φροντίδα του προσώπου με προϊόντα που συμβάλουν στη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του DNA και στην επιδιόρθωση των ενζύμων. Πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως οι βιταμίνες Ε και τα καροτενοειδή, τα σύγχρονα αντηλιακά είναι ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος να προλάβουμε την πρόωρη γήρανση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.