Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Αγγλίας για το Euro
Κατέληξε στα 23 ονόματα που θα αποτελέσουν την αποστολή της εθνικής Αγγλίας ενόψει του Euro 2012 ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», Ρόι Χότζον. Αρχηγός της εθνικής Αγγλίας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι ο «κάπτεν» της Λίπερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έχει να φορέσει το περιβραχιόνιο από τις 7 Σεπτεμβρίου 2010, στο νικηφόρο εκτός έδρας προκριματικό αγώνα του EURO 2012 με την Ελβετία.
Κατέληξε στα 23 ονόματα που θα αποτελέσουν την αποστολή της εθνικής Αγγλίας ενόψει του Euro 2012 ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», Ρόι Χότζον.
Αρχηγός της εθνικής Αγγλίας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι ο «κάπτεν» της Λίπερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έχει να φορέσει το περιβραχιόνιο από τις 7 Σεπτεμβρίου 2010, στο νικηφόρο εκτός έδρας προκριματικό αγώνα του EURO 2012 με την Ελβετία.
Η Αγγλία συμμετέχει στον 4ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στην Ουκρανία, και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Γαλλία (11/6), Σουηδία (15/6) και Ουκρανία (19/6).
Η Αγγλία συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο του EURO, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στην Ουκρανία, και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Γαλλία (11/6), Σουηδία (15/6) και Ουκρανία (19/6).
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας