Έντονη ήταν την Τρίτη η φημολογία, από την Πορτογαλία προερχόμενη, ότι ο Βίτορ Περέιρα θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Το σενάριο αναφέρει ότι ο Περέιρα φεύγει από την Πόρτο - στην οποία φαίνεται να καταλήγει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ - με τελικό προορισμό το Λιμάνι.
Έντονη ήταν την Τρίτη η φημολογία, από την Πορτογαλία προερχόμενη, ότι ο Βίτορ Περέιρα θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Το σενάριο αναφέρει ότι ο Περέιρα φεύγει από την Πόρτο – στην οποία φαίνεται να καταλήγει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ – με τελικό προορισμό το Λιμάνι.
Ωστόσο, από πλευράς Ολυμπιακού δεν λέγεται τίποτα για το θέμα του προπονητή και όλα είναι ανοιχτά…
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.