Με φόρα από το Europa… Ατλέτικο και Μπιλμπάο, τεσσάρα η Βαλένθια
Παράλληλα με την προσπάθειά τους να προκριθούν στον τελικό του Europa League, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο συνεχίζουν να κυνηγούν και μέσω πρωταθλήματος μία θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου και στο πλαίσιο αυτό αμφότερες πέτυχαν σήμερα σημαντικές νίκες. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Βαλένθια συνέτριψε με 4-0 την Μπέτις.
Παράλληλα με την προσπάθειά τους να προκριθούν στον τελικό του Europa League, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο συνεχίζουν να κυνηγούν και μέσω πρωταθλήματος μία θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου και στο πλαίσιο αυτό αμφότερες πέτυχαν σήμερα σημαντικές νίκες.
Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Primera Division, οι «ροχιμπλάνκος» με πρωταγωνιστή τον Αρντά Τουράν επικράτησαν 3-1 της (ισόβαθμής της ως σήμερα) Εσπανιόλ, ενώ οι Βάσκοι με γκολ του Τοκέρο νίκησαν 1-0 στο Σανταντέρ την ουραγό Ρασίνγκ, την οποία ουσιαστικά έστειλαν στη δεύτερη κατηγορία.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Βαλένθια συνέτριψε με 4-0 την Μπέτις.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 35ης αγωνιστικής:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας