Πάει… και ο Κεχαγιάς, ο Ζιώγας νέος προπονητής της ΑΕΛ
Ούτε δύο μήνες δεν... στέριωσαν στον πάγκο της Λάρισας οι Νίκος Κεχαγιάς και Θωμάς Κυπαρίσσης, αφού τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές στάθηκαν η αφορμή για να αποχωρήσουν από την τεχνική ηγεσία την οποία πλέον αναλαμβάνει ο Μιχάλης Ζιώγας.
Ούτε δύο μήνες δεν… στέριωσαν στον πάγκο της Λάρισας οι Νίκος Κεχαγιάς και Θωμάς Κυπαρίσσης, αφού τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές στάθηκαν η αφορμή για να αποχωρήσουν από την τεχνική ηγεσία.
Μάλιστα, η ΠΑΕ λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασία με τον φαρσαλινό προπονητή, ανακοίνωσε ότι διάδοχός του θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας:
«Νέος τεχνικός της ομάδας μας αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Μιχάλης Ζιώγας. Γεννημένος στις 27/06/1962, υπήρξε βασικό στέλεχος της ΑΕΛ στη «χρυσή» δεκαετία του ’80 και πρώτος σκόρερ της ομάδας τη χρονιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος (1988). Ξεκίνησε την διαδρομή του στην προπονητική ως άμεσος συνεργάτης του Γιάτσεκ Γκμοχ στην Καλαμάτα το 1997, όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική. Το 2001 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, τη διετία 2004-06 του Ολυμπιακού Βόλου και από το 2008 μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο τιμόνι του Τυρνάβου. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τις τρεις αυτές ομάδες οδήγησε στην άνοδο από το περιφερειακό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική.
Άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, θα είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Νέων, Θανάσης Κουτσαφτίκης.
Ο Μιχάλης Ζιώγας θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα αύριο στις 3μ.μ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων. Από τις 2.30μ.μ. θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για δηλώσεις».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κεχαγιάς είχε διαδεχτεί τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος νωρίτερα είχε διαδεχτεί τον Κρις Κόουλμαν. Μαζί με τον Κεχαγιά αποχώρησε και ο βοηθός του Κυπαρίσσης.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Κεχαγιά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κεχαγιά και τον Θωμά Κυπαρίσση. Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά τους στην ομάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, τους εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους πορεία με τη διαβεβαίωση ότι θα παραμείνουν πάντα φίλοι της ΑΕΛ και μέλη της μεγάλης βυσσινί οικογένειας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
- Τα δύο αδεσποτάκια, ο Πάρης και ο Στέφος ανυπομονούν να βρουν μια ζεστή, παντοτινή αγκαλιά
- Greece Confirms No Approved Vaccine for Goat and Sheep Pox
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442