Στη Λέγκια Βαρσοβίας υπέγραψε ο Μπλάνκο ως το καλοκαίρι
Μόνο για λίγο άντεξε ο Ισμαέλ Μπλάνκο μακριά από την Ευρώπη, αφού από το Σάββατο είναι και επίσημα παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας τουλάχιστον για τους επόμενες 6 μήνες. «Μου μίλησε ο Γκερέιρο για την ομάδα», δήλωσε ο πρώην φορ της ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο δεν κατάφερε να ... στεριώσει στη Σαν Λουίς του Μεξικό και έτσι αποφάσισε να κάνει για δεύτερη φορά την καριέρα του το ευρωπαϊκό βήμα.
Μόνο για λίγο άντεξε ο Ισμαέλ Μπλάνκο μακριά από την Ευρώπη, αφού από το Σάββατο είναι και επίσημα παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας τουλάχιστον για τους επόμενες 6 μήνες. «Μου μίλησε ο Γκερέιρο για την ομάδα», δήλωσε ο πρώην φορ της ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο δεν κατάφερε να … στεριώσει στη Σαν Λουίς του Μεξικό και έτσι αποφάσισε να κάνει για δεύτερη φορά την καριέρα του το ευρωπαϊκό βήμα.
Μετά την ΑΕΚ, λοιπόν, σειρά έχει η Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.
«Όταν δέχτηκα πρόταση από τη Λέγκια, μίλησα με τον Ρότζερ Γκερέιρο, που μου είπε ότι η Λέγκια είναι ένας μεγάλος και σημαντικός σύλλογος στην Πολωνία», τόνισε ο «Ζορό», που θα φοράει στη νέα του ομάδα τη φανέλα με το Νο 22.
Ο Αργεντινός φορ έγινε το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Λέγκια μετά τους Νάτσο Νόβο και Άλμπερτ Μπρους, ενώ βάσει ρεπορτάζ είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή με αντίπαλο τη Σλασκ Βρότσλαβ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.