Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών «πλήρωσε» ο Εμάνουελ Πόγκατετζ το επεισόδιο με τον Φίλιπ Βόλσχαϊντ στον αγώνα Ανόβερο-Νυρεμβέργη. Ο Αυστριακός αμυντικός των γηπεδούχων χτύπησε εκτός φάσης τον Βόλσχαϊντ και δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, καθώς ο διαιτητής δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό. Η πειθαρχική επιτροπή της γερμανικής ομοσπονδίας τον τιμώρησε μελετώντας το βίντεο του αγώνα. Ετσι, ο Πόγκατετζ θα χάσει τις τρεις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας του στην μπουντεσλίγκα, αν δεν μειωθεί η ποινή στην έφεση, την οποία έχει δικαίωμα να καταθέσει εντός 24 ωρών.
Με τίποτα δεν... σηκώνει κεφάλι φέτος η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 3-3 στην έδρα της Λιντς, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε προηγηθεί 0-2.
Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Ίντερ με 4-0 επί της εξαιρετικής φέτος Κόμο, με τους «νερατζούρι» να πατούν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
Η Μπέτις έκανε το λάθος να προηγηθεί και η Μπαρτσελόνα τη διέλυσε με 5-3 για την έκτη σερί νίκη της και το +4 με ματς παραπάνω από τη Ρεάλ. Χατ-τρικ σε 29 λεπτά ο Φεράν Τόρες.