Οι… δούρειοι ίπποι χάλασαν την επιστροφή του Κόκε στον Αρη
Έφτασαν μια ανάσα από την συμφωνία, ωστόσο, η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη -τουλάχιστον- στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. Αν και οι δύο πλευρές διέρρεαν ότι το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα, ούτε η διοίκηση, αλλά ούτε και ο Ισπανός επιθετικός έκαναν πίσω με αποτέλεσμα η δεδομένη μεταγραφή να ναυαγήσει. Μάλιστα, λίγο μετά το ραντεβού, ο Γιάννης Κοντής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aris Fm» και έκανε λόγο για δούρειους ίππους μέσα στην ομάδα!
Έφτασαν μια ανάσα από την συμφωνία, ωστόσο, η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη -τουλάχιστον- στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.
Αν και οι δύο πλευρές διέρρεαν ότι το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα, ούτε η διοίκηση, αλλά ούτε και ο Ισπανός επιθετικός έκαναν πίσω με αποτέλεσμα η δεδομένη μεταγραφή να ναυαγήσει.
Μάλιστα, λίγο μετά το ραντεβού, ο Γιάννης Κοντής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aris Fm» και έκανε λόγο για δούρειους ίππους μέσα στην ομάδα!
«Δεν θα γίνει η μεταγραφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη» τόνισε σε συνέντευξή του ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, για να συμπληρώσει: «Θέλουν να βάζουν τον κόσμο του Αρη να ανησυχεί και ψάχνουν τρόπους διχόνοιας, τώρα που πάει καλά η ομάδα. Υπάρχουν δούρειοι ίπποι μέσα στον Άρη».
Ωστόσο, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε και πού ακριβώς χάλασε η μεταγραφή του Κόκε, ο οποίος εδώ και 10-15 ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή του να φορέσει και πάλι τα «κίτρινα».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Εθνική Ελπίδων πέρασε… πάνω από τη Μάλτα (5-0), συνεχίζει με το απόλυτο στα προκριματικά του EURO U21 και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γερμανία. Χατ-τρικ ο Κούτσιας, από ένα γκολ οι Γκούμας και Καλοσκάμης.
Μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας να επικρατεί 80-76 του Παναθηναϊκού στην παράταση και να τον αφήνει εκτός τελικού!
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας