Έπεσαν οι υπογραφές για το μνημόνιο μεταξύ «Τζίγκερ» και πρίγκιπα
Μπήκαν οι υπογραφές στο μνημόνιο συμφωνίας από τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Τζίγκερ» στον Σαουδάραβα πρίγκιπα. Τσάκας: «Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό».
Μπήκαν οι υπογραφές στο μνημόνιο συμφωνίας από τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Τζίγκερ» στον Σαουδάραβα πρίγκιπα.
Από την Παρασκευή 4/11 θα αρχίσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου. Θα οριστεί επίσης η νέα Γενική Συνέλευση (28 ή 29 Νοεμβρίου) παρουσία του μεγαλομετόχου πλέον Σουλτάν Αλ Σαούντ.
Ο πρίγκιπας έχει δεσμευτεί ότι θα βάλει άμεσα 15 εκατ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό που θα ανοιχτεί σε τράπεζα και θα συνδεθεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα μπορούν να «απεγκλωβιστούν» όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.
Τσάκας: «Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό»
«Για 100% καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό» μίλησε στον «Sentra 103,3» ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας (που αξίζει να αναφερθεί ότι βρέθηκε και στον αγώνα πόλο του ΠΑΟ και τα είπε με τους παίκτες) μετά την υπογραφή του MoU. «Από μεθαύριο πιάνουμε κι επίσημα δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, δεν θα έχουμε εκπλήξεις. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πανηγυρίζουμε από τώρα για την επόμενη μέρα.
» Μεθαύριο ξεκινάμε! Απομένει να ετοιμάσουμε τα χαρτιά που είναι απαραίτητα.
» Στη ΓΣ θα πάμε να δώσουμε το ‘παρών’ και λέμε ‘ναι’ στην αύξηση. Τα 15 εκατ. είναι διαθέσιμα από εμάς. Αν δεν συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τότε θα είναι δική μας όλη η αύξηση δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν».
» Την άλλη εβδομάδα (σ.σ.: ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ) και θα κάτσει έξι μέρες.
» Πάμε στο plan A, σύμφωνα με το οποίο αλλοδαπός επιχειρηματίας μπορεί να πάρει ελληνική ΠΑΕ. Αν δεν ισχύσει έχουμε κι εναλλακτική λύση».
Κλείνοντας ο Τσάκας είπε ότι ο πρίγκιπας έρχεται την επόμενη εβδομάδα, θα μείνει 5-6 ημέρες και θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442