Καθησυχαστικός για την άφιξή του στην Ελλάδα ο πρίγκιπας
Με μήνυμα μέσω του... γραμματέα του ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ καθησύχασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, προαναγγέλοντας την άφιξή του στην Ελλάδα. «Ευχαριστούμε τους οπαδούς. Μόλις ετοιμαστούν όλα, θα έρθουμε στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής. Συνάντηση μεταξύ του δικηγόρου του πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλο και του νομικού εκπροσώπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο αναμένεται να υπάρξει τη Δευτέρα 24/10 προκειμένου να συνταχθεί στην τελική του μορφή το Memorandum of Understanding.
Με μήνυμα μέσω του… γραμματέα του ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ καθησύχασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, προαναγγέλοντας την άφιξή του στην Ελλάδα.
«Ευχαριστούμε τους οπαδούς. Μόλις ετοιμαστούν όλα, θα έρθουμε στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής.
Ειδικότερα, το μήνυμα που μεταδόθηκε σε εκπομπή της Nova ανέφερε τα εξής:
«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς και αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι ναι, θα είμαστε εκεί πολύ σύντομα, όταν όλα ξεκαθαρίσουν με το Memorandum Of Understanding και με τα επίσημα έγγραφα με την πλευρά Βαρδινογιάννη, Τότε ναι, υποσχόμαστε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξουν όλο και πιο πολλοί οπαδοί, από πολλά σημεία του κόσμου για τον καλύτερο σύλλογο».
Συνάντηση μεταξύ του δικηγόρου του πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλο και του νομικού εκπροσώπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο αναμένεται να υπάρξει τη Δευτέρα 24/10 προκειμένου να συνταχθεί στην τελική του μορφή το Memorandum of Understanding.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»
- Η επένδυση του KSI στη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ δεν είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442