Το ταξίδι, η διπλή αύξηση κεφαλαίου και ο… πρίγκιπας
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα έδωσε σε μερίδα του Τύπου ο Βλάσης Τσάκας. Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα, ο Σαουδάραβας θα έρθει στη χώρα μας ινκόγκνιτο, μισή ώρα περίπου πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτό το ραντεβού λέγεται ότι έχει ήδη κλειστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα έδωσε σε μερίδα του Τύπου ο Βλάσης Τσάκας. Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα, ο Σαουδάραβας θα έρθει στη χώρα μας ινκόγκνιτο, μισή ώρα περίπου πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτό το ραντεβού λέγεται ότι έχει ήδη κλειστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.
Αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο Πρίγκιπας θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αναφορικά με τις επενδύσεις που σκέφτεται να πραγματοποιήσει στην χώρα μας, αφού πάρει στην κατοχή του το 54.7% των μετοχών του Τριφυλλιού.
Σύμφωνα με τον κύκλο του Σαουδάραβα επενδυτή το ταξίδι από την Τζέντα ετοιμάζεται.
Παράλληλα δημοσιεύμετα θέλουν τον πρίγκιπα να είναι αποφασισμένος να κάνει δύο διαδοχικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.
Τα πρώτα 20 εκ. ευρώ θα μπουν με τη μορφή ΑΜΚ, έτσι ώστε ο Αλ Σαούντ να αποκτήσει το ποσοστό της οικογένειας Βαρδινογιάννη (παίρνοντας ουσιαστικά το 54.7%).
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία ο πρίγκιπας θα βάλει άλλα 50 εκ. ευρώ, έτσι ώστε να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και του καλοκαιριού η ομάδα!
Βέβαια, σε περίπτωση που κάποιοι εκ των νυν μετόχων δεν θελήσουν να μπουν θα πάρει αντίστοιχο μέρος των μετοχών των υπολοίπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442