Νέο τετραετές συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ στον Τσουκαλά
Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Σταύρος Τσουκαλάς στην πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ, αποδείχτηκαν άκρως ικανοποιητικές για να του εξασφαλίσουν την παραμονή του στον «Δικέφαλο» και μάλιστα με νέο τετραετές συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα την Παρασκευή και το οποίο θα υπογράψει ο ίδιος την επόμενη εβδομάδα. Αυτό ήταν το καλύτερο νέο για τον νεαρό αμυντικό μέσο, ο οποίος φαίνεται ότι πήρε και την ψήφο εμπιστοσύνης του Λάζλο Μπόλονι.
Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Σταύρος Τσουκαλάς στην πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ, αποδείχτηκαν άκρως ικανοποιητικές για να του εξασφαλίσουν την παραμονή του στον «Δικέφαλο» και μάλιστα με νέο τετραετές συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα την Παρασκευή και το οποίο θα υπογράψει ο ίδιος την επόμενη εβδομάδα.
Αυτό ήταν το καλύτερο νέο για τον νεαρό αμυντικό μέσο, ο οποίος φαίνεται ότι πήρε και την ψήφο εμπιστοσύνης του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μετά τη συμφωνία του με την ΠΑΕ, άναψε το «πράσινο» φως για την παραμονή του παίκτη.
Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επαφή με τον τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παντελή Κωνσταντινίδη και ενημερώθηκε αναλυτικά για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και κυρίως για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, αφού όπως είναι γνωστό η UEFA από την επόμενη περίοδο επιβάλλει την… ελληνοποίηση των συλλόγων σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με αυτό που ίσχυε πέρσι.
Στο ίδιο πλαίσιο, η ΠΑΕ κάλεσε τους τρεις «μικρούς», Λάζαρο Μωϋσιάδη, Βασίλη Παπαδόπουλο και Στέλιο Κίτσιου να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Οι τρεις πιτσιρικάδες θα ακολουθήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία και είναι ένα ακόμη δείγμα της προσπάθειας που γίνεται στον ΠΑΟΚ για να βγάλει παίκτες από τα «σπλάχνα» του.
Επιστρέφοντας στους όρους του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Τσουκαλάς, αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2015, έναντι 80.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, ποσό που θα αυξάνει κατά 10% κάθε ένα από τα επόμενα έτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσουκαλάς έπαιξε στον ΠΑΟΚ, από τα μισά της περασμένης σεζόν όταν και γύρισε από την Κύπρο και σε αυτό το διάστημα αμειβόταν μόνο με τον βασικό μισθό.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο συμβόλαιο του Τσουκαλά ενδέχεται να μπει και ειδική ρήτρα, που θα προβλέπει ότι σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα του εσωτερικού ή του εξωτερικού, θα πρέπει να καταβληθεί κάποιο ποσό, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό.
*Ικανοποιητικός είναι ο ρυθμός διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Η πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι «ζέστανε» ακόμα περισσότερο τον κόσμο, με συνέπεια την Παρασκευή να διατεθούν επιπλέον 351, ξεπερνώντας συνολικά τα δύο χιλιάδες (2093).