«Τα χρέη έχουν διακανονιστεί, δεν χρωστάμε τίποτα» είπε ο Κουράκης για τον ΟΦΗ
O Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στο θέμα με την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Γιατί μία ομάδα που κέρδισε κάτι στα γήπεδα, να το χάνει στα χαρτιά;» αναρωτήθηκε, ενώ εξήγησε ότι «εμείς δεν πήγαμε στην Πολιτεία για να μας δώσει άδεια, αλλά για να πούμε πως μας έχει αδικήσει».
O Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, μίλησε στον «NovaΣπορ FM» και αναφέρθηκε στο θέμα με την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Γιατί μία ομάδα που κέρδισε κάτι στα γήπεδα, να το χάνει στα χαρτιά;» αναρωτήθηκε, ενώ εξήγησε ότι «εμείς δεν πήγαμε στην Πολιτεία για να μας δώσει άδεια, αλλά για να πούμε πως μας έχει αδικήσει».
«Ο ΟΦΗ είναι μία ιστορική ομάδα κι έχει αποδείξει σε όλη την πορεία της πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ κόσμο που τον αγαπά και τον ακολουθεί. Δεν ξέρω αν έκανε λάθη ο ΟΦΗ, αλλά ξέρω πως ουσιαστικά είναι πάρα πολύ εντάξει.
»Τα μέλη του ΔΣ δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι κάποιοι μπορούν να παίρνουν πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες, ότι μπορούν να στήσουν παιχνίδια, να στήσουν τη διαιτησία ή να έχουν μαύρα συμβόλαια. Για να δούμε ποιες ομάδες έχουν μαύρα συμβόλαια.
»Το αφήνω εδώ, γιατί αν προχωρήσω, θα πω ονόματα και διευθύνσεις. Εμείς θεωρούμε πως πρέπει να έχουμε αυτή την καθαρή πορεία. Εμείς δεν πήγαμε στην Πολιτεία για να μας δώσει άδεια, αλλά για να πούμε πως μας έχει αδικήσει». Σε ότι αφορά στην στάση της ΕΠΟ, ο κ Κουράκης, σχολίασε:
«Το ίδιο το δικαιοδοτικό όργανο της ομοσπονδίας λέει ότι αρμόδιο για να επιλύσει τη διαφορά είναι το πολιτικό εφετείο. Είναι δυνατό για ένα τέτοιο θέμα να συνεδρίασαν στην ΕΠΟ διά περιφοράς, ο καθένας από όποιο σημείο του κόσμου βρίσκεται; Τέτοια απαξίωση; Δεν επιτρέπεται ο διάλογος;
»Δεν είναι ο Νίκος Μαχλάς ένας άνθρωπος που πρέπει να ακούσουν; Είναι άλλο το γράμμα κι άλλο το πνεύμα του νόμου. Αν ο εργοδότης σας καθυστερήσει μία μέρα ή λίγο περισσότερο να σας πληρώσει, πάει να πει πως δεν είναι συνεπής; Δεν μπορεί για μία ομάδα που είναι στη Β’ Εθνική να απαιτείται να έχει τα ίδια δικαιολογητικά με μία ομάδα που βρίσκεται ήδη στη Σούπερ Λίγκα.
»Τα έσοδα και το μπάτζετ έχουν τεράστιες διαφορές. Ο ΟΦΗ πληρώνει πολλές παλιές αμαρτίες. Φέτος οι ποδοσφαιριστές είναι ξοφλημένοι με δόσεις. Αν δείτε ακόμη και τον ισολογισμό της ΕΠΟ, έχει προβλήματα. Ο Νίκος Μαχλάς είναι σαφής: έχουν διακανονιστεί όλα και δεν χρωστάμε τίποτα. Γιατί μία ομάδα που κέρδισε κάτι στα γήπεδα, να το χάνει στα χαρτιά;
»Εμείς θέλουμε να πάνε όλοι οι φάκελοι στην UEFA και να ανοιχτούν εκεί. Από τη Σούπερ Λίγκα μέχρι και πιο κάτω. Αυτό το καλαμπούρι με το αυτοδιοίκητο δεν μπορεί να συνεχιστεί και να το επικαλούμαστε όποτε μας συμφέρει, ενώ όποτε δεν μας συμφέρει να τρέχουμε στην Πολιτεία».
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας