Με τα γνωστά προβλήματα ο Βόλος απέναντι στον Παναθηναϊκό
Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μοναδικοί απόντες θα είναι ο Χαβιέ Ούμπιντες που δεν έχει αγωνιστεί στα πλέι οφ και ο τιμωρημένος Στάθης Ρόκας.
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μοναδικοί απόντες θα είναι ο Χαβιέ Ούμπιντες που δεν έχει αγωνιστεί στα πλέι οφ και ο τιμωρημένος Στάθης Ρόκας.
Ο αγώνας για τους Βολιώτες έχει καθοριστική σημασία καθώς σε περίπτωση νέας ήττας, μετά από αυτές στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δύσκολα η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας στο μίνι πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Κατσαβάκης: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Μόνχε, Μαρτίν, Σολάκης, Μητρόπουλος, Ζέλεσι, Τομά, Ακόστα, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Άλβαρες, Γκότοβος, Αναστασίου, Ψυχογιός και Ζέρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442