Ο Ρίμας Κουρτινάιτις είναι ο νέος προπονητής της Χίμκι, ως το τέλος της σεζόν, ενώ η Ρωσική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα για ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο. Ο Λιθουανός τεχνικός είπε το «ναι» στους Ρώσους και άφησε την VEF Ρίγα, την οποία κοούτσαρε για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τη Ρουντούπις. Ως προπονητής της Λιέτουβος, ο Κουρτινάιτις είχε στερήσει από την Κίμκι το Eurocup πριν από δύο χρόνια!
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Έξαλλος ο Αταμάν με τον Μονέκε για την κριτική του τελευταίου στον Σορτς – «Δες τη δική σου ομάδα, που χάνει ματς και αλλάζει προπονητές», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού
Η διοργάνωση του Σιάτλ επιμένει στους εορτασμούς του Pride παρά τη σκληρή αντίδραση Ιράν και Αιγύπτου, αναδεικνύοντας τη σύγκρουση πολιτισμών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο