Κερκυ… ωραίος ο Ολυμπιακός στο +5, πτήση «Δικεφάλων», νίκες για Ξάνθη και Ηρακλή
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 2-0από την Κέρκυρα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και να διατηρηθεί στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ύστερα από 17 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το... γνωστό 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ πήρε «διπλό» κερδίζοντας 3-1 τον στις Σέρρες. Η Ξάνθη πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με 2-0, ο Ηρακλής νίκησε τον Ατρόμητο με 1-0, ενώ Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.
2-0 από την Κέρκυρα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και να διατηρηθεί στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ύστερα από 17 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το... γνωστό 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ πήρε «διπλό» κερδίζοντας 3-1 τον στις Σέρρες. Η Ξάνθη πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με 2-0, ο Ηρακλής νίκησε τον Ατρόμητο με 1-0, ενώ Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.
&source=in.gr">
Με μία αρκετά ικανοποιητική εμφάνιση, κυρίως στο β’ ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 2-0 από την Κέρκυρα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και να διατηρηθεί στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ύστερα από 17 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το… γνωστό 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ πήρε «διπλό» κερδίζοντας 3-1 τον στις Σέρρες. Η Ξάνθη πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με 2-0, ο Ηρακλής νίκησε τον Ατρόμητο με 1-0, ενώ Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας