Παρελθόν ο Νιόπλιας, υπηρεσιακός ο Γκμοχ στον Παναθηναϊκό
Το προαναγγελθέν διαζύγιο μεταξύ Νιόπλια και Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκε και ο έλληνας τεχνικός αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο κοζανίτης τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρος της ομάδας, Νικόλα Πατέρα και συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με Γκμοχ στον πάγκο απέναντι στον Ηρακλή. Νιόπλιας: Ζήσαμε απίστευτες στιγμές...
Το προαναγγελθέν διαζύγιο μεταξύ Νιόπλια και Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκε και ο έλληνας τεχνικός αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Οπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο κοζανίτης τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρος της ομάδας, Νικόλα Πατέρα και συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Στόχος των «πρασίνων» είναι πλέον ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας, χωρίς θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας».
Υπηρεσιακός ο Γκμοχ
Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά».
Νιόπλιας: Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες
Ο κ. Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
»Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442