Βγήκε από το τεχνητό κώμα στο οποίο τον είχαν βάλει οι γιατροί μετά τη σύγκρουση που είχε με συμπαίκτη του ο αμυντικός της Γιουνγκ Μπόις, Εμιλιάνο Ντούνταρ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο 29χρονος Αργεντινός συγκρούστηκε με τον Φρανσουά Αφόλτερ στη διάρκεια του αγώνα με τη Βασιλεία την Κυριακή. Ο παίκτης είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη και βαριά διάσειση με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.