«Μπορώ να φτάσω τα 20 γκραν σλαμ» δήλωσε ο Φέντερερ
Την πεποίθησή του ότι μπορεί να κατακτήσει τουλάχιστον 20 γκραν σλαμ στην καριέρα του εξέφρασε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι πλέον κινείται πιο επαγγελματικά από ποτέ στην καριέρα του. Επίσης, τόνισε ότι ξεπερνάει τις αποτυχίες του ασχολούμενος με την οικογένειά του.
Την πεποίθησή του ότι μπορεί να κατακτήσει τουλάχιστον 20 γκραν σλαμ στην καριέρα του εξέφρασε ο Ρότζερ Φέντερερ.
«Έχοντας κερδίσει 3 γκραν σλαμ σε μια χρονιά τρεις φορές και δύο σε μια χρονιά αρκετές φορές, το να φτάσω τους 20 τουλάχιστον τίτλους είναι κάτι που για μένα είναι εφικτό», επισήμανε ο Ελβετός τενίστας και συμπλήρωσε:
«Το να είσαι έφηβος, είναι εντελώς διαφορετικό από το να είσαι 23 και το να είσαι 23 πολύ μακριά από το να είσαι 28! Σήμερα γνωρίζω το σώμα μου καλύτερα από ποτέ.
»Αν και όταν μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολη η ανάρρωση από τους τραυματισμούς, το πλεονέκτημα είναι ότι πλέον μπορώ να προλαμβάνω τους τραυματισμούς με πολλές ασκήσεις στρέτσινγκ και μασάζ.
»Πλέον κάνω τα πάντα τόσο επαγγελματικά όσο ποτέ. Πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία πως στη ζωή μου έχω παίξει πάνω από 1000 αγώνες και πρέπει πάντα να είμαι πολύ προσεκτικός», υπογράμμισε ο Φέντερερ που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις κακές εμφανίσεις του στο φετινό Γουίμπλεντον.
«Όταν είμαι απογοητευμένος με κάποιες ήττες κοιτάω να προχωρώ μπροστά στη ζωή μου. Δεν σκέφτομαι τι θα έπρεπε να είχα κάνει.
»Δεν είδα τον τελικό του Γουίμπλεντον γιατί ήμουν με την οικογένειά μου. Για αυτό τα πάω καλά. Καταφέρνω να ξεπερνάω γρήγορα τις αποτυχίες», κατέληξε ο 29χρονος Φέντερερ.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό - Οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για το ματς με τους Βοιωτούς.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας