Απόπειρα αφαίρεσης ΑΤΜ τράπεζας, Τρίλοφου, έγινε από αγνώστους στις 02:30 τα ξημερώματα στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Τελικά, έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής και τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας στο σημείο το φορτηγό που είχαν μαζί τους, προκειμένου να μεταφέρουν το ΑΤΜ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας