Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αποποιήθηκαν των ευθυνών για τα επεισόδια στο χάντμπολ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Αποποιήθηκαν των ευθυνών για τα επεισόδια στο χάντμπολ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στον αθλητικό δικαστή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απολογήθηκαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με αφορμή τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί τους στο final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ. Οι δύο ομάδες αποποιήθηκαν των ευθυνών, ενώ η απόφαση θα βγει την Πέμπτη.

Στον αθλητικό δικαστή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απολογήθηκαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με αφορμή τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί τους στο final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ.

Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων ζήτησαν την απαλλαγή, ρίχνοντας το φταίξιμο σε ΟΧΕ και αστυνομία, ενώ για να τη… γλιτώσουν υπογράμμισαν ότι τα επεισόδια έκαναν οι ίδιοι που κάνουν φασαρίες και κατά τη διάρκεια των απεργιών και των πορειών στο κέντρο της Αθήνας.

Ως μάρτυρες κατέθεσαν από την πλευρά της ΑΕΚ ο Κώστας Σταματιάδης και από τον ΠΑΟΚ ο Γρηγόρης Πετρίδης και ο Αντώνης Σαουλίδης, ενώ διαβάστηκαν όλες οι εκθέσεις διαιτητών, κριτών, παρατηρητή, ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας.

Η απόφαση αναμένεται να βγει την Πέμπτη (17/6).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο