«Δεν συγχωρεί ο Παναθηναϊκός» προειδοποιεί ο Παπαλουκάς
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ξεπέρασε την γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΣΕΦ. Ο έλληνας άσος τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να υποπέσει σε ανάλογα λάθη με αυτά απέναντι στην Παρτιζάν, στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα, καθώς οι «πράσινοι» δεν... αστειεύονται.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ξεπέρασε την γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΣΕΦ. Ο έλληνας άσος τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να υποπέσει σε ανάλογα λάθη με αυτά απέναντι στην Παρτιζάν, στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα, καθώς οι «πράσινοι» δεν… αστειεύονται.
Αναλυτικά τα λεγόμενα του Παπαλουκά στο blog που διατηρεί σε site εταιρίας κινητής τηλεφωνίας:
«Γεια χαρά σε όλους!
Προερχόμαστε από μία αναπάντεχη ήττα και δεν είναι ό,τι καλύτερο να χάνεις από μία ομάδα όπως η Παρτιζάν, η οποία παρουσιάζεται αποδυναμωμένη φέτος, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ψυχραιμία αλλά και να διορθώσουμε όποια πράγματα πήγαν στραβά στο Βελιγράδι.
Να εντοπίσουμε και να καταλάβουμε τα λάθη μας έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουμε στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στο ματς με την Παρτιζάν είχε κακή απόδοση η ομάδα, αλλά συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο μπάσκετ. Το θέμα είναι να μην επαναληφθούν αύριο, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί τα όποια λάθη γίνουν.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, σπουδαία ομάδα και ξέρουμε πολύ καλά πώς να αντιδράσουμε σε μία τέτοια κατάσταση.
Το παιχνίδι θεωρώ πως θα κριθεί στην μαχητικότητα και στο πάθος. Είμαι βέβαιος ότι θα τα έχουμε αυτά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μπροστά στο κοινό μας.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, όμως περιμένω ότι θα είναι για άλλο ένα ματς ο έκτος παίκτης μας. Ο κόσμος ξέρει πως να συμπεριφερθεί. Γνωρίζουμε πως οι οπαδοί μας θέλουν τη νίκη απέναντι στον Παναθηναίκό, όσο τίποτε άλλο. Την ίδια ακριβώς επιθυμία για νίκη έχουμε όλοι εμείς στην ομάδα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας