Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
«Ήμουν σχεδόν παράλυτος» αποκαλύπτει ο Ματσιγιάουκσας

«Ήμουν σχεδόν παράλυτος» αποκαλύπτει ο Ματσιγιάουκσας

Την αποκάλυψη ότι το ένα του πόδι ήταν σχεδόν παράλυτο (!) όταν πήγε για πρώτη φορά να εξετασθεί στη Γερμανία έκανε ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, προσθέτοντας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για άλλους τέσσερις μήνες.

89

Την αποκάλυψη ότι το ένα του πόδι ήταν σχεδόν παράλυτο (!) όταν πήγε για πρώτη φορά να εξετασθεί στη Γερμανία έκανε ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, προσθέτοντας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για άλλους τέσσερις μήνες.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη λιθουανική ιστοσελίδα alfa.it, ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε:

«Οι γιατροί είπαν πως δε θα χρειαστεί να υποβληθώ σε επέμβαση, αλλά μερικοί λένε πως είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι τέτοιο. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός μου στις προπονήσεις. Στην αρχή ήταν αρκετά άσχημα. Όταν πήγα πρώτη φορά στη Γερμανία, το ένα μου πόδι ήταν σχεδόν παράλυτο».

Και συμπλήρωσε:

«Τώρα, είναι καλύτερα, αλλά οι ακτινογραφίες δείχνουν πως η κήλη υπάρχει ακόμα. Επί τρεις μήνες προσπαθούμε να αποφύγουμε το χειρουργείο. Αν αρχίσω να προπονούμαι τώρα και σε ένα μήνα αποφασίσουν πως τελικά πρέπει να κάνω επέβαση, θα είμαι εκτός δράσης για άλλους τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει το μισό της σεζόν και θα ξαναπαίξω Δεκέμβριο ή Ιανουάριο. Αυτό θα ήταν ό,τι χειρότερο».

Ο Ματσιγιάουσκας πήγε στη Γερμανία στις 14 Απριλίου για να τον δει ο Δρ. Μίλερ – Βόλφαρντ, ειδικός σε προβλήματα μέσης και όπως αποδεικνύεται, η κατάστασή του ήταν πολύ πιο σοβαρή, απ ό,τι είχε εκτιμηθεί.

«Τώρα είμαι ΟΚ. Δεν έχω πόνους στη μέση και το πόδι είναι επίσης καλύτερα. Η κήλη ήταν αρκετά μεγάλη. Επισκεφθήκαμε τους καλύτερους γιατρούς σε Γερμανία και Γαλλία. Για τρεις μήνες ζω μόνο σε ξενοδοχεία. Τώρα άρχισα πάλι να προπονούμαι λίγο» ανέφερε ο άσος του Ολυμπιακού, που όμως πρέπει να πάρει σχετική άδεια και από τους «ερυθρόλευκους».

«Έτρεξα για πρώτη φορά, ενώ σκέφτομαι να αρχίσω προετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν εδώ στη Λιθουανία με τον γυμναστή, Αλεξάντρας Κοζάουσκας, αλλά ακόμα πρέπει να περιμένω και την απόφαση του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να αρχίσω προπονήσεις χωρίς την άδειά του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο