Η Κλουφτ τραυματίστηκε στο μίτινγκ της Στοοκχόλμης, τέταρτος ο Ιωάννου
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Καρολίνας Κλουφτ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο. Η Σουηδή «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επτάθλου τραυματίστηκε στην προθέρμανση του διεθνούς μίτινγκ της Στοκχόλμης. Τέταρτος κατετάγη ο Κυριάκος Ιωάννου στο άλμα εις ύψος. Αποκάλυψη ο νεαρός Σουδανός Αμπουμπάκερ στα 1.000μ.
89
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Καρολίνας Κλουφτ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο. Η Σουηδή «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επτάθλου τραυματίστηκε στην προθέρμανση του διεθνούς μίτινγκ της Στοκχόλμης και δεν συμμετείχε στα 60μ. εμπόδια και στο μήκος.
Στο άλμα εις ύψος ο Κυριάκος Ιωάννου κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 2.20μ., ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σουηδός Στέφαν Χολμ με 2.33μ.
Από αλλού περίμεναν το ρεκόρ οι φίλαθλοι, που παρακολούθησαν το διεθνές μίτινγκ της Στοκχόλμης με την επωνυμία «GE Galan» και άλλος το πέτυχε. Όλοι περίμεναν την Σουζάνα Καλούρ να σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια, αλλά τελικά την παράσταση έκλεψε ο… πιτσιρικάς από το Σουδάν ονόματι Κάκι Αμπουμπάκερ στα 1.000μ.
Ο 18χρονος αθλητής σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων κλειστού με χρόνο 2.15.77, επίδοση που αποτελεί παράλληλα και την κορυφαία φετινή του κόσμου. Η Σουζάνα Καλούρ στα 60μ.με εμπόδια μπορεί να μην σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά πέτυχε την έκτη φετινή συνεχόμενη νίκη της στο αγώνισμα με χρόνο 7.74, που αποτελεί νέο ρεκόρ μίτινγκ.
Στο μήκος η Ρωσίδα Ιρίνα Σιμαγκίνα… προσγειώθηκε στα 6.96μ., που αποτελεί την κορυφαία φετινή στον κόσμο, καλύτερη προσωπική, ενώ αποτελεί και νέο ρεκόρ μίτινγκ. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ναϊντέ Γκόμεζ, η οποία σημείωσε επίδοση 6.93μ., που αποτελεί νέο ρεκορ Πορτογαλίας και καλύτερη προσωπική της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο – Ένας νεκρός στο Μπαχρέιν από ιρανικά αντίποινα, εκρήξεις στο Κουβέιτ
- Η «κοινοτοπία του κακού» – Όταν ο πόλεμος γίνεται «κανονικότητα»
- Συνταγή: Παραδοσιακή πρασόσουπα
- Τουλάχιστον 10 νεκροί στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Βηρυτό
- Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- Πέντε ιδέες για πρωινό που «χαρίζουν» χρόνια ζωής
- Λευκωσία για την επίθεση στη βρετανική στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι: «Περιορισμένες ζημιές»
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Πόσο ασφαλή (δεν) είναι τα τρένα μας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442